Reviews from Food Express Dronten

Recent reviews

5.0
Jayme
Yesterday

Bezorger was snel en vriendelijk. Het patat was goed gebakken en de wraps waren niet sompig maar gewoon stevig. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Maikel
30 July 2022

Normaal goed vlees, echter had ik gister zelfde als normaal besteld vlees was zo dun gesneden dat er geen body op zat, en dus niet lekker was...

Nicole
25 July 2022

Het eten was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samuel
22 July 2022

Wat een top tent! Vriendelijk personeel. Ik heb de kapsalon Döner genomen en je kan rende rest van je hele avond van genieten. Als ik 10 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan. ECHT EEN AANRADER!!

Nicole
17 July 2022

Het eten was heerlijk!

Stefano Van der weele
13 July 2022

Super goed zeker voor nog herhaling vatbaar. Super snel bezocht ook als nog iets voor 21.00 besteld is dat geen probleem

Anoniem
10 July 2022

Wat zijn jullie achter uit gegaan geen smaak aan het vlees patat was bruin van de oude ollie niet van jullie gewend Jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald Heida
27 May 2022

De service was goed en duidelijk de kapsalon was heerlijk net als het broodje shoarma en de spareribs waren ook precies goed. De porties waren groter dan verwacht en we konden het maar net op dus gewoon vaker bestellen!

Bertie
14 May 2022

Snelle bezorging, eten warm en heerlijk gegeten.

Fatima
14 May 2022
N. Schoonderwoerd
1 April 2022
Samuel
24 March 2022

Wat heb ik genoten van mijn kapsalon echt heerlijk eten en het personeel is echt super. Als ik 10 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan

N. Schoonderwoerd
26 February 2022

Het eten was weer super. Goed gaar en warm. En de patat was lekker knapperig.

Bert
25 February 2022

Prima geregeld. Goede service.

Kees A
5 February 2022

Heerlijk, zoals altijd

Smits
19 January 2022

Maaltijd super netjes voor elkaar, goed warm en vriendelijk personeel.

van der Linden
18 December 2021

Heerlijke spare-ribs!

Piet
14 December 2021

Half uur later bezorcht als op de mail werd gezecht

Mark
12 December 2021

Smaakte weer goed! Had aangegeven graag de bestelling om 19:00 te krijgen dit werd 19:30.

Manuela
24 November 2021

Eten was goed bezorging duurde 1,5 uur met een kind is dat niet fijn.

Natasja
21 November 2021

Goede hoeveelheid, nog lekker warm en heerlijk van smaak.

Mark
3 November 2021

Smaakte weer erg goed. Zeer vriendelijke bezorger! Tip iets meer variatie in de salade wat sla en komkommer is wat summier. Al met al wel mijn favoriete kapsalon in Dronten.

Ferdi
27 October 2021

Bestellen via de website gaat goed, en bezorging was snel en netjes. Kwaliteit/smaak van het eten was ok. Via het bestel menu op de website duidelijk vermeld geen sla bij een broodje shoarma, dit staat in het bestel overzicht en op de bon, maar hier word niet naar gekeken want er zat wel sla in mijn broodje, jammer.

Maaike Haan
22 October 2021

👍

Manuela
17 October 2021

Patat goed! Burger vond ik weinig sla/groente op in vergelijking met het gehakt. Kinder menu tegenvallen gewoon losse patat en kipnuggets geen drinken of speeltje wat je bijv bij een snackbar wel krijgt. Kapsalon weer top zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre
7 October 2021

25 minuten te laat en lauwe patat

S Ak
8 September 2021
Khalid
7 September 2021

Heerlijke spareribs en snelle bezorging!

Manuela
30 August 2021
Heidi
18 July 2021

De bestelling is weer snel bezorgd door een vriendelijke bezorger en de kwaliteit van het eten was weer zeer goed!

Andre
15 July 2021

Wederom weer mooi op tijd en lekker. Alleen de volgende keer graag minder harde stukken patat...

Andre
24 June 2021

Heerlijk eten weer en correct en op tijd bezorgd!

Sonja
23 June 2021

Wederom genoten van een overheerlijke kapsalon en een spareribsmenu!

Smits
18 June 2021

Was heerlijk!

Andre
18 June 2021

Mooi op tijd en lekker heet en smaakvol

Marinda
16 June 2021

Heerlijk, lekker eten

Ben
13 June 2021

Goed en smakelijk eten, grote hoeveelheid en goed op temperatuur!

Nora
11 June 2021

Vandaag wel wat minder weinig patat en er zat veel vet op de speribs

Andre
8 June 2021

Prima verzorgd en netjes op tijd bezorgd!

Bea
5 June 2021

Jammer dat de patat een muffe smaak had van oude aardappels. Voor de rest super tevreden. Zeker de sparerips voor een herhaling.

Sonja vdT
24 May 2021

Gisteren voor het eerst eten bij jullie besteld en het was HEERLIJK! Zéker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
22 May 2021

Makkelijke bestelling online, goede communicatie en perfect zoals afgesproken stond het gereed.. uiteraard smaakte het weer heerlijk

Ria
19 May 2021

Prima eten! Snel bezorgd. Doen we vast nog eens.

Anoniem
2 May 2021

Beste in de omgeving vooral de cheeseburger met echte cheddar een aanrader. En gratis drankje erbij geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heijboer
2 May 2021

Bezorgen niet altijd Misschien te ver

Gert
28 April 2021

Slechte spareribs eerste en laatste keer

Mark
27 April 2021

Smaakt erg goed, bestelling was precies op tijd en de bezorger was vriendelijk. We zijn alleen niet zo fan van alleen sla en komkommer op de gerechten. Er zou ook bijvoorbeeld een beetje rodekool of andere groenten bij mogen. Maar ook met de sla en komkommer was het heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heidi
15 April 2021

De bestelling kwam stipt op tijd en het was weer erg lekker.

Isabelle
10 April 2021

De frieten waren helaas erg afgekoeld daardoor niet meer lekker om te eten. Erg jammer, de rest was prima.

Samuel
24 March 2021

Wat heb ik goed gegeten ongelofelijk

Peter
22 March 2021
..
11 March 2021

3 sauzen besteld, 7x knoflooksaus gehad ipv de bestelde sauzen. Heel jammer verder altijd tevreden.

Cheretien mari
8 March 2021

Het is zeker voor herhaling vatbaar de kalfspareribs het was lekker 🤤.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kamal
1 March 2021

De krokante kipburger met Andaluse was 10 keer niks. Een droge harde hap met precies een kwart komkommertje en 3 snippers sla. 1 kleine druppel andalous. Dit kan beter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron
1 March 2021

De Texas BBQ spareribs waren weer prima gegaard en gekruid. Het menu is ruim voldoende. Bezorging was op het afgesproken tijdstip en warm afgeleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
26 February 2021

Het was erg lekker alleen het mocht wel wat warmer zijn de spare ribs. Top

Dennis A
31 January 2021

Lekker eten, goeie service, vriendelijke personeel en gewoon 1 woord: TOP!!

Anoniem
2 January 2020

Bestellen eenvoudig. Redelijke snelle bezorging. Broodje kalfsdöner en friet mayo besteld. Broodje was erg simpel met alleen sla en vlees. Friet was weinig en alles was koud. Slechte eerste ervaring. Ga hier niet vaker bestellen.

Corné
31 December 2020

Heerlijk malse spareribs. Knapperige frietjes en frisse salades. Paar heerlijke sausjes er bij. Wederom uitermate tevreden

Raymond
19 December 2020

Goeie bezorg service, de bezorger was zeer beleeft. Het eten was super goed, goed warm, echt een aanrader op vaker te bestellen

Thali
18 December 2020

Heerlijk! Ik bestel elke x de burgers, te lekker

Jeroen
19 November 2020

Bezorging was stipt op tijd, eten goed warm. Van de Mixed Grill werd niet al het vlees als even lekker ervaren, maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Spareribs waren heerlijk.

Samuel
15 November 2020

Dit eten maakt je verslaaft, weejoodit is abnormaal lekker!

M.
6 November 2020

Goede communicatie en eten is top!

Samuel
1 November 2020

Hoe kan het eten zo lekker zijn?

Onb
31 October 2020

De ene x is het lekker en de andere keer is het niet te eten jammer!

Yoran van bruggen
18 October 2020

Eten was erg lekker en bezorging was lekker snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke
16 October 2020

Was goed bereid en netjes verpakt. Meer dan genoeg van alles. Ook de bezorging was vlot en de status hiervan was goed te volgen via email.

Nicole
16 October 2020

Goed gaar, super lekker. En de temperatuur was goed.

Ellen de Vries
9 October 2020

Eerst telefonisch contact opgenomen, waarbij ik vriendelijk te woord werd gestaan. Daarna onze bestelling via de app geplaatst en afgehaald. Het was heerlijk, lekkerste kapsalon die ik heb gehad. Het was een ruime portie, dus ik had precies genoeg om lekker vol te zitten. Het personeel was ook ontzettend vriendelijk bij het afhalen. Zeker een aanrader!

Peter
3 October 2020

Prima eten

Evelyn
25 September 2020

Afgelopen 2x was het eten echt mega zout. Wel snelle service en goed gevulde bakken eten.

Kaspers
21 September 2020
Bergmans
15 September 2020

Zeer goed en veel eten

Nicole
1 September 2020

de sparreribs waren goed gaar en smaakte heerlijk! Hier kan je me midden in de nacht voor wakker maken.

Jan
30 August 2020

Je wordt na het bestellen via mail goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Het wordt keurig op tijd geleverd en de kwaliteit van het eten is prima.

Peter
23 August 2020

Minder tevreden of de kip

Robert Tiggelman
20 July 2020

Was de eerste keer, heel goed bevallen! Doen we nog eens!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska Obbes
17 July 2020

Super snelle levering en altijd weer erg lekker

Woestenburg
15 July 2020

Heerlijke spareribs..super zacht en mals. Frites hadden íets warmer gekund, maar was nog goed te doen.

erik
14 June 2020

Was better dan verwacht Volgende keer weer

Marek
13 June 2020

Eeten was lekker, op tijd bezorgd. Prima

Huis
11 June 2020

Goede

Vollebregt
7 June 2020
Celine
3 June 2020

Bezorging precies optijd. Eten was heet bij aankomst. Heerlijke spareribs waarbij het vlees zo van de botten afgleed.

Joyce Kaya
22 May 2020

Altijd super gegeten bij jullie. alleen gisteren zat er op de Beide burgers zoveel saus dat we ze niet hebben opgegeten. Kan gebeuren.

Ad Vos
21 May 2020

Eten was prima, maar jammer genoeg misten we een portie friet. En ze even mailen kan niet, alleen telefoneren, en dat kan ik niet.

Ano
7 May 2020
Samuel
25 April 2020

Wederom weer heerlijk gegeten toppie

Moun
24 April 2020
van deLinden
23 April 2020

Het eten was heerlijk, zelfs de patatjes waren nog lekker warm en knapperig. De spareribs zijn van super kwaliteit!

Judith Dronten
19 April 2020

Uitgebreide menukaart. Wij kozen voor kapsalon, deze was superlekker en goed warm! Zeker voor herhaling vatbaar.

Driess
13 April 2020

1 woord geweldig..!!

Martijn
13 April 2020

Zoals altijd, overheerlijke spareribs! Patat was alleen een beetje aan de slappe kant. Maar zeker een aanrader

Judith
30 March 2020

Het eten smaakte prima, alleen was de hoeveelheid patat veel te weinig. Een gezinszak zou voor vier personen zijn. Wij waren met zeven, maar de hoeveelheid was krap genoeg voor zes mensen. Ook vreemd dat er geen kroketten verkocht worden bij Food Express.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten
27 March 2020

Goed eten en lekker

Mn
22 March 2020
Oles
21 March 2020

Wederom top! Was lekker en snel bezorgd. Jullie zijn toppers!

Annet
15 February 2020

Waaaaw super lekkere spareribs jullie hebben er zeker een nieuwe klant bij .

Fatima
12 February 2020

De friet was helaas lauw en droog.. bij de kapsalon meer vlees verwacht want vlees en patat ratio klopte niet. Verder snelle levering! En spareribs waren ook erg lekker.

SAMUEL
11 February 2020

Was lekker en snel bezorgd

Ramona
29 December 2019

Vriendelijk bedankt

Rena
24 December 2019

Vergeleken met vorige keer beter, vorige keer was het vlees verbrand, maar was toen helaas te laat om te beoordelen...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
13 December 2019

Snelle service, eten was goed warm en de smaak was heerlijk

Jasper
11 December 2019

Veel keuze, goede kwaliteit en nog eens snel bezorgd..!!

Tim H.
9 December 2019

Lekker/goed eten voor een betaalbaar prijsje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merel
7 December 2019

Heerlijk gegeten!

Tim
30 November 2019

Leuke mensen en het eten is echt té-lekker.. Heb al zeker 15x besteld en altijd goed.. Aanrader..!!

Saar
28 November 2019

Super! Snel bezorgd en heerlijk eten. Zeker weten voor herhaling vatbaar.

Henk
23 November 2019

Lekker en veel

Anoniem
20 November 2019
Suzan
19 November 2019

Snelle bezorging en lekker eten.

Mariska Obbes
5 November 2019
Joyce
4 November 2019

Bestelling was lekker en super snel bezorgd. Een tip voor op de site een optie om meer patat bij te bestellen.

Versace
1 November 2019
Sam
25 October 2019

Lekker eten. Top ga zo door.

Said B
21 October 2019

Eten was Heerlijk Alles was top en de bezorger was vriendelijk echt een aanrader! En kommen ruim op tijd 👌

Mourade
20 October 2019
Mariska
19 October 2019

Er miste alleen 2 bakjes knoflook

Anoniem
17 October 2019

Eten was lekker, goed warm en snel bezorgd! We zijn zeer tevreden en bestellen graag nog eens :)

Saar
10 October 2019

Heerlijk gegeten! Knapperige patat en goede hamburger. Alleen bezorgtijd van een uur is iets aan de lange kant. Maar asr verder zeker voor herhaling vatbaar! En respect voor de bezorger die door de stromende regen is gegaan!

Ellie
9 October 2019

bezorgen duurde wel lang (1 uur), maar eten was goed en mensen waren vriendelijk!

Versace
7 October 2019
N Joesten
6 October 2019

Het was prima alleen jammer dat de gratis cola er niet bij zat.